Mediapaketti


WishSimply lyhyesti

WishSimply is a free to use Wishlist (or gift list) service. It has a nice and modern user interface that is clear and ad-free. It is fast and really simple to use (hence the “simply” in the name). All controls are visible all the time, and to top it all off, there is a Wizard that shows you where to click when you first use the service. Dead simple.
WishSimply on ainutlaatuinen lahjalista palvelu siinä mielessä, että se ei ole ainoastaan ilmainen käyttää, vaan se ei myöskään käytä käyttäjiään hyödykseen (esim. näyttämällä heille mainoksia, myymällä käyttäjien tietoja, tai asettamalla käyttäjien tietokoneille mainoskeksejä (affiliate cookies)). Tällä tavalla web palvelut pitäisi olla tehty, ja mitä käyttäjät haluaisivat käyttää, jos vain sellaisia vaihtoehtoja olis tarjolla. WishSimplyä voi käyttää kevein sydämmin tai suositella sitä hyvällä omallatunnolla muille.
Palvelu on kehitetty suomessa ja palvelimet sijaitsevat Euroopassa. Sisällönvälitysverkkoa (CDN/CloudFlare) käytetään nopeuttamaan palvelua kaikille.
Lue lisää WishSimplystä napsauttamalla seuraavia linkkejä:

Logo ja kuvat

Click the images above to see them bigger or see more of our nice mobile app images.

Median yhteydenotot

Käyttämällä tätä palvelua hyväksyt sen käyttö- ja yksityisyydensuojaehdot. © 2013-2019. Iteco Oy. Kaikki oikeudet varataan.