UKK


Mikä on WishSimply ?

WishSimply on netti ja mobiili toivelistapalvelu, joka auttaa ihmisiä antamaan ja saamaan lahjoja jotka tekevät heidät onnellisiksi.

Miksi minun pitäisi käyttää WishSimplyä ?

Jos suunnittelet esimerkiksi häitä, syntymäpäiviä, rippijuhlia, valmistujaisia tai muita juhlia joihin liittyy lahjoja, niin lahjalistan käyttäminen on lahjan antajien ja lahjan saajan yhteinen etu. Lahjalista helpottaa vieraiden lahjanvalintaa, ja samalla vältät itse saamasta samaa lahjaa monta kappaletta tai epätoivottuja lahjoja. Voit käyttää WishSimplyä mihin tahansa tapahtumaan vuoden ympäri itsellesi, lapsillesi, tai jollekin toiselle. Se on täysin ilmainen ja yksinkertainen käyttää kaikenikäisille.

Kuinka WishSimply toimii ?

Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, voit lisätä toiveita (tavaroita tai palveluita) miltä tahansa nettisivulta vain yksinkertaisella 'leikkaa ja liimaa'-taktiikalla. Jos haluat, niin voit jakaa listasi ystäviesi ja/tai perheesi kanssa, jotta he voivat varata toiveita. Jos olet reissussa, niin voit selata ja päivittää listoja meidän ilmaisen mobiilisovelluksen avulla.

Myykö WishSimply tuotteita ?

Ei. WishSimply ei ole kauppa ja se ei myy mitään tuotteita käyttäjilleen, tai käyttäjien tietoja edelleen. Ei nyt, eikä myöhemmin. WishSimply on myös täysin mainosvapaa.

Onko tietoni turvassa ?

Yes. We are very strict about it and we are not giving that information to any third party. Not for advertizisers or any outside analytics services. You decide to who you give and share your information in this service. Read more from our privacy policy.

Voiko lapseni käyttää Wishsimply turvallisesti ?

Kyllä. WishSimply on täysin turvallinen palvelu kaiken ikäisille. Suosittelemme kuitenkin, että valvot nuoren henkilön nettipalveluiden käyttöä. Voit tehdä lapsillesi omat tilit tai sitten voit hallinnoida niitä oman tilisi kautta.

Voinko tulostaa palvelusta listan toiveista ?

Tottakai. Mene listalle, jonka haluat tulostaa ja klikkaa pientä harmaata tulostimen kuvaa juuri listan yläpuolella.

Voimmenko tehdä ryhmäostoksia tämän palvelun kautta ?

Voit keskustella muiden kutsuttujen kanssa minkä tahansa toiveen yhteydessä asiasta (juuri tätä tapausta varten on rakennettu tukevaa toiminnallisuutta ) ja sopia tekevänne niin, mutta rahaa ette voi liikutella tämän palvelun kautta.

Voinko ryhmäytyä muiden kutsuttujen henkilöiden kanssa järjestääkseni jotain hienoa ?

Toki. Kutsutut ihmiset on suljettu ryhmä ja heillä on vahvat yhteiset yhteydet. Ilahduta kutsujen järjestäjää! Tämän palvelun avulla näet kaikki kutsutut henkiöt ja voit keskustella heidän kanssaan. Ehkäpä voit vaikka ottaa yhteyttä johonkin, jota et vielä tunne niin hyvin.

Voinko saada tämän palvelun omalla kielelläni ?

At the moment we are only offering this in English, Finish and Hungarian as we are familiar with those. However, you are welcome to help us to translate this to your language and we will then make it available for you. If you are interested in about this option, please go to contribution page and follow instructions from there.

Onko tämä palvelu ilmainen ? Pysyykö se ilmaisena ?

This is free for all individuals, and it will stay so. This service is funded by companies that will use the wish-button on their web shops. Read more in About us section.

Kuinka palvelu toimii moobiililaitteilla ?

This web service is optimized for desktop/laptop machines that have big screen. We have also dedicated mobile apps for iPhone and Android that have bit limited functionality, but even simpler process flows. Download the apps from mobile apps page. We are also working on to improve our mobile offering.

Mitä on omat ehdotukset ja kuka voi nähdä ne ?

Voit koittaa auttaa kutsujaa (tai itseäsi) ja ehdottaa jotakin lisättäväksi toivelistalle. Ehdotuksesi menee ainoastaan listan ylläpitäjälle ja hänen pitää päättää, että lisätäänkö ehdotuksesi listalle. Jos hän päättää tehdä niin, niin sitten se näkyy kaikille kutsutuille ihmisille samalla tavalla kuin mikä tahansa muukin toive. Toiveessa ei ole mitään merkintää, että kenenltä se on tullut.

Voinko tehdä listani julkiseksi ?

Toki. Ota vain se asetus käyttöön napsauttamalla sitä nappia, kun teet listaasi.

Jos listasi on julkinen, niin emme voi seurata, että kuka on ostanut mitäkin.
Sinun pitää valita, että mikä sopii sinulle parhaiten, julkinen lista vai hankintojen koordinointi.

Kuinka voi lähettä teille palautetta tai parannusideoita ?

We are working hard to make WishSimply to the best wish list service. If you have an idea how to make WishSimply better we would love to hear from you. Please contact us by using the contact form.

Minulla on ongelma nettisivuston tai mobiilisovelluksen kanssa, ja en lödä vastasu UKK sivuilta. Kehen voin ottaa yhteyttä ?

We are sorry if you're having any trouble with WishSimply. If you can't find answer from FAQ, please give us a chance to help you. Contact us through our contact form and we will try to return to you promptly. Every contact is stored and served with ticket number.

En ole saannut sähköpostia WishSimplyltä

Ensimmäiseksi, odota vähän aikaa. Joskus sähköpostilla kestää pidempään.
Oletko tarkistanut roskaposti-kansiosi ? Joskus suodattimet tekevät pääriä päätelmiä. Jos tämä tapahtui sinulle, niin merkitse se posti 'No spam'-merkillä ja luultavasti sähköpostisuodattimesi ei enään tee samaa virhettä uudestaan.

Jos olet juuri rekisteröitynyt palveluun ja et ole saannut ensimmäistä sähköpostia.. oletko varma, että kirjoitit sähköpostiosoitteesi oikein? Joskus sattuu virheitä. Jos istuntosi on vielä voimassa (2vk), niin mene takaisin tekemään listaasi ja lähetä itsellesi uusi rekisteröintisähköposti. Jos et löydä enään listaasi, niin sinun pitää valitettavasti tehdä se uudestaan, mutta älä murehdi! Se on helppoa ja nopeaa, kun sen on jo tehnyt yhden kerran!

Käyttämällä tätä palvelua hyväksyt sen käyttö- ja yksityisyydensuojaehdot. © 2013-2017. Iteco Oy. Kaikki oikeudet varataan.