Sosiaalinen media


Me olemme läsnä seuraavissa sosiaalisen median kanavissa
..mutta emme ole kovin aktiivisia niissä. Olemme niissä pääasiassa siksi, että käyttäjämme voivat tavoittaa meidät haluamassaan kanavassa, ja kommunikoida muiden käyttäjien kanssa. Tiputamme sinne myös viestejä aina välillä, kun meillä on jotain päivityksiä. Jos jätät kommentin sosiaalisen median kanavaan, niin tulemme vastaamaan sinulle, mutta siihen voi mennä aikaa aika paljon. Jos haluat olla meihin yhteydessä, niin toivoisimme, että käyttäisin 'ota yhteyttä' lomaketta web palvelustamme. Se on integroitu tikettijärjestelmäämme ja takaa, että kommenttisi/kysymyksesi ei jää huomiotta.
Jos käytät noita sosiaalisen median palveluita ja pidät meidän palvelustamme, niin arvostaisimme paljon, jos levittäisit sanaa siitä niillä kanavilla. Jaa jotain meidän viestiä eteenpäin tai laita oma, kaikesta on apua. Myös meidän Facebook sivun tykkääminen auttaisi meitä saamaan enemmän näkyvyyttä. Laitamme viestejä sosiaalisen median kanaville harvoin, ja silloinkin ne ovat hyvin neutraaleja, joten et varmaan joudu häpeämään, jos mainostat meitä.
Käyttämällä tätä palvelua hyväksyt sen käyttö- ja yksityisyydensuojaehdot. © 2013-2019. Iteco Oy. Kaikki oikeudet varataan.