Osallistuminen


lahjalista wishsimply mangusti osallistuminen

Käännökset

Haluaisitko auttaa kääntämään tämän palvelun jollekin toiselle kielelle tai ehdottaa johonkin kohtaan parempaa käännöstä ?

Voit tehdä sen heti ilman mitään ylimääräisiä tunnuksia meidän käännöspalvelussa.

Jos haluat parantaa vain yhtä lausetta

  1. kopio se lause sivustolta jota haluat parantaa ,
  2. mene käännöpalveluun ja valitse kieli,
  3. liimaa lauseesi käännöspalvelun hakulaatikkoon (vasemmassa alakulmassa),
  4. paina etsi nappia ja sitten
  5. kirjoita ehdotuksesi nykyisen käännöksen yläpuolelle ja klikkaa 'suggest' (=ehdota).

Jos haluat kääntää enemmän kuin yhden lauseen

Valitse vain haluamasi kieli käännöspalvelussa ja klikkaa 'Continue translation' (jatka kääntämistä). Sitten jatkat vain niin pitkään kuin haluat!

Seuraavalla kerralla kun päivitämme palvelua, niin sinun ehdotuksesi on hyvin todennäköisesti mukana.

Levitä sanaa

Sosiaalisessa mediassa

Nykyisin paljon kommunikaatiosta tapahtuu sosiaalisessa mediassa ja pikaviestimissä. Jos levität sanaa tästä palvelusta, niin muut löytävät sen myös. Voi myös edelleen lähettää meidän tweettejä tai jakaa viestejä, joita laitamme blogiin, Facebookiin, Twitteriin tai muihin palveluihin.

Uutissivustostot

Hyvin tärkeä alue missä me voisimme käyttää sinun apuasi on ehdotusten lähettäminen uutissivustoille, kuten Slashdot, reddit, ja monet muut mitkä tulevat sinun mieleesi, erityisesti sinun omalla kielelläsi toimivat - heidän pitäisi saada tietää WishSimplystä ja sinä voit tehdä siitä totta!

Jotakin muuta

Jos haluat auttaa tai parantaa sivustoa/palvelua jollakin muulla tavalla, niin ota meihin yhteyttä yhteydenotto lomakkeen avulla. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja ehdotuksia käyttäjiltämme.
Käyttämällä tätä palvelua hyväksyt sen käyttö- ja yksityisyydensuojaehdot. © 2013-2019. Iteco Oy. Kaikki oikeudet varataan.