GYIK


Mi is a WishSimply?

A WishSimply egy online és mobiltelefonos Kívánságlista (vagy ajándék összeállító) ami segít az embereknek ajándékozni és ajándékot kapni, vagyis örömet szerezni.

Miért is használjam a WishSimply-t?

Ha esküvőt, szülinapot, újszülött köszöntőt, érettségit vagy bármilyen más eseményt szervezel, általában ajándékokról is kell gondoskodni. Ez a fajta szolgáltatás kölcsönös előny az ajándékozónak és az ajándék átvevőnek is. Ily módon csökkented a feszültséget és egyben elkerülöd a nemkívánatos és a dupla ajándékokat. A WishSimply-t használhatod bármikor bármilyen eseményre, magadnak, gyerekeidnek vagy valaki másnak. Teljesen ingyenes és egyszerűen tudja használni bármilyen korosztály.

Hogyan működik a WishSimply?

Az email címed megerősítése után kezdheted adagolni a kívánt termékeket bármilyen oldalról egy szimpla másolás beillesztés (copy paste) folyamattal. A listádat meg tudod osztani a barátokkal és a családdal, hogy tudják lefoglalni a kívánt termékeket. Ha úton vagy, böngészhetsz és frissítheted a listádat az ingyenes mobil alkalmazásunkkal.

A WishSimply termékeket is értékesít?

Nem. A WishSimply nem bolt és nem árul semmilyen terméket sem pedig a tagok adatait. Sem most sem később. Továbbá a WishSimply teljesen reklámmentes is.

Biztonságban vannak az adataim?

Igen. Nagyon komolyan vesszük és nem fogjuk az adataidat megosztani másokkal. Nem hirdetőkkel vagy bármilyen külső analitikai szolgáltatásokkal. Te döntöd el, hogy kivel osztod meg az adataidat. Olvass tovább az adatvédelem szabályainkról.

A gyerekeim is biztonságosan tudják használni a WishSimply-t?

Igen. WishSimply teljesen biztonságos minden korosztály számára. Viszont, tanácsoljuk hogy fiatal gyerekek felügyelését. Létrehozhatsz külön felhasználói fiókokat a gyerekeid számára vagy akár kezelheted is őket a saját fiókod által.

Kinyomtathatom a listámat?

Természetesen. Csak válaszd ki a nyomtatni kívánt listát és kattintsd a kis szürke nyomtató ikonra közvetlenül a lista felett.

Tudunk ezzel a szolgáltatással csoportosan is vásárolni?

A kívánságokat és listákat meg lehet beszélni a többi résztvevővel, viszont nem lehet pénzt utalni a szolgáltatáson át.

Társulhatok egy másik meghívott személlyel, hogy közösen hozzunk össze valami klassz dolgot?

Természetesen. A meghívottak egy zárt körű csoport és többnyire szoros kapocs van köztük. Nyűgözd le a másikat! Ennek a szolgáltatásnak a segítségével az összes meghívott látható lesz számodra, és megbeszélhettek mindent. Még az is lehet, hogy egy olyannal kerülsz össze, akit eddig még annyira nem is ismertél.

Elérhető ez a szolgáltatás a saját anyanyelvemen?

Jelenleg csak angolul, finnül és magyarul érhető el a szolgáltatás, mivel ezeket a nyelveket ismerjük. Ettől függetlenül, szívesen vesszük a segítséget, ha esetleg szeretnéd saját anyanyelvedre lefordítani, azután természetesen elérhetővé tesszük számodra. Amennyiben érdekelne ez a lehetőség, kérjük lépj tovább a közreműködés oldalra és kövesd az ott írtakat.

Ez a szolgáltatás akkor mindenkinek ingyenes? És ingyenes is marad?

Minden magánszemély számára ingyenes, és az is marad. Ezt a szolgáltatás azok a cégek finanszírozzák, akik a kívánság gombokat használják webáruházaikban. Erről bővebben a Rólunk részben olvashatsz.

Mobil készülékeken hogyan működik a szolgáltatás?

Ez a webes szolgáltatás nagy képernyős asztali gépekre, laptopokra lett optimalizálva. De van limitáltabb funkciókkal bíró, kimondottan mobiltelefonos alkalmazásunk iPhone-re és Andriod-ra, melynek sokkal egyszerűbb a kezelhetősége. Az alkalmazásokat letöltheted a mobil alkalmazások oldalról.

Mik azok a saját javaslatok és kik láthatják őket?

Lehetőséged van segíteni a lista tulajdonosának (vagy magadnak is) és javaslatokat tehetsz a kívánságlista bővítésére. A javaslatodat csak a tulajdonos kapja meg és ő fogja eldönteni, hogy rákerül-e a listára. Amennyiben rákerül, akkor az összes meghívott számára láthatóvá válik, ahogy a többi kívánság. Az nem fog látszódni honnan származik a kívánság.

Nyilvánossá tehetem a listámat?

Természetesen. Mindössze annyit kell tenned, hogy a létrehozásnál ezt külön beállítod.

Viszont, ha a listád nyilvános akkor nem tudjuk a vásárlásaidat lekövetni.
Döntened kell tehát, hogy melyikre van inkább szükséged: nyilvánosságra vagy követhetőségre.

Hogyan küldhetek nektek visszajelzést vagy javaslatokat további fejlesztésekhez?

Keményen dolgozunk, hogy WishSimply-t a legjobb kívánságlista alkalmazásnak nevezhessük. Ha bármilyen ötleted van arról, hogy hogyan tudnánk a WishSimplzt fejleszteni, szeretnénk hallani javaslataidat. Kapcsolatba léphetsz velünk a kapcsolatfelvételi űrlap által.

Problémába futottam bele a weboldalon vagy az alkalmazásban és nem találok megoldást a GYIK-ben, kihez fordulhatok?

Sajnáljuk ha bármilyen problémákba ütközöl a WishSimpy-n. Ha nem kapod meg a kívánt választ a FAQ-n, adj egy esélyt, hogy segítsünk. Lépj velünk kapcsolatba a kapcsolatfelvételi űrlapon át és megpróbálunk azonnal válaszolni. Minden kapcsolat memorizálva és tárolva van egy jegy számmal együtt.

Nem érkezett meg a WishSimply által küldött email.

Elsősorban, várj egy ideig, van mikor több időt tart amíg az email-ek elérnek.
Megpróbáltad a levélszemét mappát? Sokszor az email szűrők rossz helyre irányítsák. Ha ez történt, jelöld be mint " nem levélszemét" és valószínűleg nem fog többet előfordulni.

Ha most iratkoztál fel és még nem kaptad meg az első email-edet, ellenőrizd ha a jó email címet írtál be. Hibák megesnek. Ha még mindig nyitva van az oldal, menj vissza és iratkozz fel újra. Ha nem tudod megkapni a listádat, akkor egy újat kell készíts. Ne idegeskedj, gyorsan és könnyen megy!

What is the point of a wish list?

Wishlists are collections of desired products saved by wishlist users to their user account, signifying interest without immediate intent to purchase. Wishes are saved for later acquiring. Either by the person herself or by somebody else that would like to gift the wisher, as one of the main points of wishlist is that it can be shared. This way letting others to know what you would like to get.

Offering wish lists is also an effective way for shops to reduce shopping cart abandonment and fulfill sales from customers who showed intent but didn't end up purchasing.

How I can share my wishlist?

In case you made your wishlist private (default), you can share your WishSimply wishlist by inviting others to see it. Click the 'invite' button on the main view, type invitation text, and add the people that you would like to share the list with. Click here to see a short video that how you can share you wishlist.

Is there a wishlist app?

Sure. WishSImply has a great wishlist app that will help you to make or manage your wishlist on your mobile device. Click the link above to get our wishlist app.

How does the wishlist work?

Wishlist works so that you add items to it. They can be products like Legos or immaterial things likehaving a picknic. (Tip! If you see something that you want/wish, you can add it easily to your wishlist by using our bookmarklet. Click here to see a short video that how to use it.)

After you have added items to the wishlist, you can return to see your list at any time. In case you want to share your wishlist to a closed group like friends and family, or make it public you can easily do so.

Az oldal használatával Ön elfogadja felhasználási feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat. 2013-2017. Iteco Oy. Minden jog fenntartva.