Rólunk


Mi a WishSimply?

A WishSimply egy egyszerű és könnyen kezelhető kívánságlista szolgáltatás. A Wishsimply jól néz ki, reklámmentes és tiszteletben tartja a felhasználók adatvédelmét. Ezenkívül teljesen ingyenesen használható. Egy kis csoport szakértő, úgy mint egy tervező, kódolók és egy üzletvezető hozta létre. Eredetileg személyes használatra lett szánva, azonban pár év fejlesztés után nyilvános lett, hogy a barátok barátai is élvezni tudják.

Mindvégig mentes lesz a reklámoktól és védeni fogja az adatokat

A WishSimply nem árul hirdetéseket, nem tesz fel plakátokat, küld ki spameket, vagy adja el az adataidat harmadik félnek. Sem most, sem a jövőben. Ez nem üres ígéret, hanem valami amihez finn makacssággal fogunk ragaszkodni. Ha az egyetlen megoldás az lenne, hogy megszüntetjük az oldalt, akkor inkább így teszünk, mintsem, hogy megszegjük az ígéretünket.

Mi is úgy gondoljuk, hogy a reklámok tolakodóak és zavaróak. Elterelik a figyelmedet a feladatodról, és túl nagy helyet foglalnak el a weboldalakon, így nagymértékben csökkentik a felhasználható felületet a képernyőn Mivel kihagyjuk a reklámokat, így megkönnytjük neked, hogy arra koncentrálj, amit épp csinálsz és lehetővé teszi, hogy az egész weboldalt felhasználjuk a szolgáltatás érdekében. Ha hiányoznának a hirdetések, biztosak vagyunk benne, hogy máshol könnyen rájuk találnál.

Szinte az összes többi kívánságlista oldalt vagy közösségi oldalt hirdetők üzemeltetnek. Arra buzdítanak, hogy add meg az adataidat, így ők eladhatják azokat. Néhány esetben, még a barátaidat is megkereshetik az oldal szolgáltatói, hogy még több adatot gyűjtsenek rólad. Olyan adatokat, amelyeket nem akarsz magadról megadni.

Mi úgy gondoljuk, hogy begyűjteni az adataidat és közösségi kapcsolataidat eladás céljából nem etikus és távol áll az adatvédelemtől. Sok oldal azért teszi ezt, hogy így egy névlegesen "ingyenes" szolgáltatást nyújtson neked, miközben súlyos árat fizetsz azzal, hogy az alapvető jogaidtól foszt meg. Mi hiszünk benne, hogy van ennek jobb módja is.

Tudj meg többet a reklámmentes politikánkról " A WishSimply-nél nincsenek reklámok" című fejezetben

Egy jobb út

A technológiai fejlődés olcsóbbá tette a számítógépeket, és számos felhőalapú számítástechnikai rendszert hozott létre, amelyek alacsony áron kínálnak szolgáltatásokat. Mi már elég régóta fejlesztjük ezt a szolgáltatást, és nincs sok forrásra szüksége a működéshez. Kevés költséggel is hatékonyan működik.

Természetesen a működésnek, a karbantartásnak és a további fejlesztéseknek van költsége. Ezen okból kifolyólag, bevezettük azt a lehetőséget a cégeknek, hogy a szolgáltatást hozzáadják a saját webáruházukhoz egy kevés díj ellenében. Az ebből származó összeget az előbb emltett kiadások fedezésére költjük, hogy így az egyéni felhasználóknak inygenes maradjon az oldal.

A szolgáltatás hozzáadása más oldalhoz egy egyszerű és korlátozott API-val működik, amely semmilyen módon nem veszélyezteti a felhasználók adatait.

Tudj meg többet a cégeknek készített ajánlatunkról a "Hogyan tud a WishSimply ingyen reklámmentes szolgáltatást biztosítani?" részben

Hogyan működik a WishSimply?

Miután bejelentkezel az oldalra, egy varázsló 3 egyszerű lépésben megmutatja neked, hogyan tudod használni a szolgáltatást. 1)Kívánságokat adsz hozzá a listádhoz, 2)kitöltöd az események és listák részleteit, és 3)megosztos a listádat a barátaiddal. Te választod ki, hogy a megosztás emailben vagy közösségi oldalon keresztül történjen. Az esemény vagy lista részletei magukban foglalhatnak képeket, dátumot, nevet, típust, szöveges leírást, stb. azonban ennek szinte minden része szabadon válaszható. Ugyanez igaz a kívánságokra is. Szabadon hozzáadhatod őket az oldalhoz, és csak egy minimális mennyiségű információt kell megosztanod a termékekről ahhoz, hogy nyomon követhető legyen, és hogy a barátaid kiválaszthassák.

A barátaid szinte ugyanúgy látják a listádat, mint te. Az egyetlen különbség az, hogy nem változtathatnak rajta, csak megjelölhetik, ami teljesült, és csak azt a listát láthatják, amit megosztottál velük.

Azok, akiket meghívsz az oldalra, egy személyes üzenetet kapnak tőled (ha begépeltél egyet) és egy egyedi linket az oldalra. A linkre rákattintva közvetlenül a listádhoz vannak irányítva egy rövid bemutatkozás kíséretében.Azután elkezdhetik használni a szolgáltatást, két egyszerú lépéssel, ami két kattintást foglal magában. Egy kattintás egy képre, a másik egy gombra. Ez minden! Nem is lehetne egyszerűbb. Az oldalt mindenki könnyen használhatja, kisgyerektől az idősekig.

A weboldal asztali számítógépen, laptopon vagy legfeljebb 10"-os kijelzőn működik legjobban, de nem az annál kisebb kijelzőkön. A kis kijelzős készülékekhez a mobil alkalmazás használható, ahol a nézet és a folyamatok optimalizálva vannak.

Wishsimply sajátosságai

A WishSimply alkalmazást folyamatosan fejlesztjük.

Ez azt jelenti, hogy sok újdonságot adagolunk az állandó haladásunk során. Időnként előfordulhat pár hiba vagy szünetelés, viszont általában fent tudtuk tartani az oldalt (több mint 99%-ban az utóbbi 2 évben). Az összes alapvető funkció már több mint egy éve be van léptetve, ezen kívül pedig egy Karácsonyt és több más partit is sikeresen véghez vittünk.

Egy külön oldal mutatja a fő szolgáltatásokat. Ez az oldal egyben követi a szolgáltatások használatát és ösztönzi a használókat, hogy próbálják ki őket a használói tudás százalék segítségével az oldal felső részében. Sok esetben az alkalmazások vagy a szolgáltatások többet nyújtanak, mint amit a használók igénybe vesznek. Alul láthatóak a leghasználtabb funkciók és pár jövendőbeli terv.

Létező szolgáltatások

 • Lista létrehozása és törlése
 • Kívánságlisták adagolása és törlése (nevekkel, képekkel, értékkel, mennyiséggel és leírással)
 • Vásároltak jelölése vagy törlése
 • Értesítés kezelő (értesülj azonnal/naponta vagy egyáltalán minden végbefolyó eseményről a listádról)
 • Tárgyalj a listákról/eseményekről vagy kívánságokról
 • Kártya vagy asztal láthatósága
 • Listák nyomtatása
 • Mobil alkalmazások Iphone és Android használóknak
 • Kívánság gomb üzleteknek
 • Könyvjelző
 • Lepj meg
 • társ-admin listáknak
 • Kívánság gomb böngészőknek

Hamarosan elérhető

 • Fejlesztett meghívó üzenetek
 • Kívánságlista csatlakozása üzletekhez
 • Fejlesztett oldal mobilhasználóknak
 • Tervezett szolgáltatások

  • Új mobil alkalmazás új platformnak
  • Ajándék ötletek(hirdetések nélkül, saját üzlet vagy vállalatok, de ötletek)
WishSimply nem mutat hirdetéseket.

WishSimpz nem kap pénzt hirdetőktől, nem mutat bannereket, küld levélszemeteket vagy ad el használó adatokat más vállalatoknak. Nem teszi ezt a jelenben, nem fogja tenni a jövőben. Ez nem egy falcs ígéret, hanem egy igeret amelyet véghez fogunk vinni. Ha az egyedüli választási lehetőség amely marad az, hogy lezárjuk a szolgáltatást, akkor inkább lezárjuk minthogy megtörjük az ígéretünket.

Szerintünk is a reklámok tolakodóak és figyelemelvonók. Elvonják a figyelmet arról amit kéne tenned, és eltakarják nagy részét az oldalnak, ezzel csökkentve az oldal méretét. Nem használva reklámokat, egy jobb szolgáltatást nyújthatunk azzal hogy engedünk, hogy figyelj arra mit éppen tenni szeretnél, és egyben mi is használhatjuk az oldal teljes méretét. Mi sem szeretjük a reklámokat, ez az egyik oka annak, hogy létrehoztuk ezt az oldalt. Ha hiányoznak a reklámok, máshol megtalálod őket.

Szinte minden más kívánságlista szolgáltató vagy közösségi háló használ reklámokat. Ösztönöznek hogy oszd meg az adataidat, hogy a szolgáltatók azt majd tudják eladni. Egyes esetekben még a barátaidat is kihasználják, hogy egy jobb képet tudjanak összeállitani rólad. Ezek olzan adatok amelyeket te nem szeretnél megosztani.

Úgy gondoljuk, hogy az adatok és a kapcsolataid összegyűjtése és ezek eladása nem etikailag hibás és nem tartja be a magánélet határait. Sok szolgáltató csinálja ezt annak érdekében, hogy egy látszólag "ingyen" szolgáltatást nyújtson, de valójában te az alapvető jogaiddal fizetsz. Szerintünk van egy jobb megoldás.

A szolgáltatás továbbra lesz fejlesztve és par funkció meg fog változni a közeljövőben, de ez az egyik alap amely nem fog megváltozni. Tudjuk, hogy sok jelenleg elismert szolgáltatók is reklámmentesen indultak és később megváltoztak. Viszont mi mások vagyunk, és ezt megígérjük neked. A szolgáltatás reklámmentes marad és az adataid sosem lesznek eladva.

Tájékozódj továbbra is a szilárd üzleti tervről hogy a szolgáltatást fenntartsuk.

Hogyan tudja WishSimply nyújtani szolgáltatásait reklámok nélkül?

Ez a szolgáltatás magánszemélyek részére ingyenes, mivel a működési költségeket várhatóan a vállalatok kifizetései fogják fedezni.

Mi ennek kapcsán nagyon is nyíltak vagyunk, jól tudjuk mi is, hogy semmi sincs ingyen. Annak érdekében, hogy biztosíthassunk mindenkit arról, hogy ez a szolgáltatás ingyenes lehessen magánszemélyek részére, ahhoz nekünk rendelkeznünk kell egy fenntartható üzleti modellel, ami ezt lehetővé teszi. És mi rendelkezünk is vele. Hogy ezt megismerhesd, kérjük olvass tovább.

Miért is fogják ezt szeretni a cégek

Először is, az áruházak szeretik, ha van egy kívánságlista funkció, mivel ez egy igen hatásos alkalmazás a termékértékesítésben. Amikor valaki hozzáad egy terméket a kívánságlistájához, azzal 50% fölé viszi a konverziót. Tehát ez egy eléggé komoly ösztönző az áruházaknak, hogy kívánságlista gombikonokat használjanak az oldalaikon. Jó eséllyel a szokásos célcsoportjaikon túlról is szerezhetnek új vevőket és tranzakciókat.

Vannak olyan webáruházak, ahol annak ellenére is találhatóak kívánságlista gombikonok, hogy maga a kívánságlista szolgáltatási funkció igencsak kezdetleges. Ez is csak azt mutatja, hogy óriási az igény, ha csak gyengébb megoldások is ugyan, de megjelennek.

-> Az áruházak igénylik a kívánságlistákat.

Másodszor, a felhasználók imádni fogják ezt a szolgáltatást. Ez nem fogja ellepni őket reklámokkal. Egy tetszetős és átlátható felhasználói felületet nyújt, és egyszerűen használható. Nincs hozzákötve egy konkrét áruházhoz sem és nem korlátozza a felhasználót egy adott termékválasztékra, helyette teljesen nyílt. A gyerekkortól kezdve a felnőttkorig, a felhasználóval együtt növekszik. Semmi máshoz nem foghatóan, tiszteletben tartja a személyes adataidat mivel azok senkivel nem kerülnek megosztásra. A szolgáltatáshoz SSL titkosítást használunk, így a külvilágból senki sem férhet hozzá. Tehát, eléggé biztonságos a használata.

Mindezekkel a funkciókkal ez tényleg egy egyedülálló szolgáltatás. (Ugyan kinek ne tetszene egy olyan Facebook, ahol egy árva reklámot se látsz, és ne birtokolhatná, oszthatná meg adataidat kedve szerint?) Ez a szolgáltatás pont azt kínálja a felhasználóinak, amit valóban szeretnének, mindenféle kötöttség nélkül.

-> A felhasználók imádni fogják ezt a szolgáltatást.

Harmadszor, ha már a felhasználók imádni fogják ezt a szolgáltatást az átláthatóság és a kötöttségek nélkülisége miatt, a cégek számára is könnyű lesz azonosulni vele. A WishSimply egy független szolgáltató, ami semmiféle együttműködésben nincs a piac egyetlen szereplőjével se. Nem szükséges semmiféle felhasználói szerződés, nem kell idegeskedni, hogy a WishSimply mit csinál majd a vásárlóinak az adatival. Semmi se csinálunk vele, az ég világon semmit. Nyugodtan tovvábbléphetsz.

-> Az áruházaknak sem okoz gondot a velünk való együttműködés

Negyedszer, mi felhő alapú szolgáltatásként csináljuk ezt, ráadásul annyira olcsón, hogy egyik másik áruház sem tud olyan saját szolgáltatást, ugyanolyan költségért produkálni, ami funkcióiban legalább megközelítse a miénket.

-> A szolgáltatás kimondottan megfizethető az áruházaknak

Ötödször, nekünk nincs saját áruházunk a szolgáltatáson belül, nincsenek célzott reklámaink és a jövőben se lesznek. Így mi nem is fenyegetjük a minket használó áruházak forgalmát. Mi úgy véljük, hogy ez szolgáltatásunk egyik lényeges sarokköve és, ismételten, egyike azon elemeknek, melyek alapjaiban megkülönböztetnek minket más szolgáltatásoktól. Gondolkodj csak el rajta - mégis hány áruház akarná továbbirányítani a vásárlóját egy versenytárs szolgáltatáshoz? Egy se, éppen ezért nem tesszük mi se, és ehhez a jövőben is tartani kívánjuk magunkat. Van egy egyértelmű és életképes tervünk arra, hogy miként lehet ezt a szolgáltatást jövedelmezővé tenni. Mi ezt a tervet követjük, hogy hasznosak lehessünk mind a felhasználóknak, áruházaknak. Mi arra törekszünk, hogy egyetlen dolgot csináljunk jól – egy kívánságlista szolgáltatást.

-> nem fenyegetünk áruházakat mint mások

Mindezen funkcióknak köszönhetően egy egyedi és ütőképes szolgáltatásunk van, ami nagyon is piacképes lesz amint egy kis támogatást kapunk hozzá.

Ki alapította a WishSimply-t?

Egy kisebb szakember gárda hozta létre: egy grafikus-tervező,kódoló-fejlesztők és egy üzletviteli menedzser. Összesen 11 személy járult hozzá az elmúlt néhány évben. Eredetileg magán célra készült, aztán néhány év fejlesztés után publikus lett, hogy barátok és az ő barátaik is használhassák.

Contact

A project fő koordinátora Juha-Pekka Laesvuori, amennyiben pedig kapcsolatba lépnél valakivel a WishSimply-nél, kérjük küldj nekünk emailt a [email protected] címre, vagy hívd a +358442025450 (GMT 08:00-20:00) telefonszámot. Mindig nagy erőkkel dolgozunk, hogy mégjobbá tegyük a WishSimply-t, így nagyra értékeljük, ha az emailes megkeresést részesítenéd előnyben. Nem biztos, hogy az összes emailt meg tudjuk válaszolni, de mindig elolvassuk őket.

Ha mégis telefonon hívnál, elképzelhető, hogy elfoglaltak vagyunk és nem tudunk reagálni a hívásra. Ebben az esetben, kérjük, küldj nekünk sms-t vagy emailt.

Sajtómegkeresések ügyében kérjük írj nekünk a [email protected] címre

Köszönjük Ello!

A Rólunk rész az ello.co segítségével készült, több minden pontosan úgy került bele, ahogy azt mi gondoltuk, de mégis sokkal jobban mint ha mi csináltuk volna saját mgunk. A “semmi reklám” és “semmi felhasználó-kereskedelem” szabályzataink már februárra elkészültek, de nem minden volt még nyilvános. Viszont most már minden a helyén van, köszönjük ello!

Az oldal használatával Ön elfogadja felhasználási feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat. 2013-2017. Iteco Oy. Minden jog fenntartva.