Rólunk


Mi a WishSimply?

A WishSimply egy egyszerű és könnyen kezelhető kívánságlista szolgáltatás. A Wishsimply jól néz ki, reklámmentes és tiszteletben tartja a felhasználók adatvédelmét. Ezenkívül teljesen ingyenesen használható. Egy kis csoport szakértő, úgy mint egy tervező, kódolók és egy üzletvezető hozta létre. Eredetileg személyes használatra lett szánva, azonban pár év fejlesztés után nyilvános lett, hogy a barátok barátai is élvezni tudják.

Mindvégig mentes lesz a reklámoktól és védeni fogja az adatokat

A WishSimply nem árul hirdetéseket, nem tesz fel plakátokat, küld ki spameket, vagy adja el az adataidat harmadik félnek. Sem most, sem a jövőben. Ez nem üres ígéret, hanem valami amihez finn makacssággal fogunk ragaszkodni. Ha az egyetlen megoldás az lenne, hogy megszüntetjük az oldalt, akkor inkább így teszünk, mintsem, hogy megszegjük az ígéretünket.

Mi is úgy gondoljuk, hogy a reklámok tolakodóak és zavaróak. Elterelik a figyelmedet a feladatodról, és túl nagy helyet foglalnak el a weboldalakon, így nagymértékben csökkentik a felhasználható felületet a képernyőn Mivel kihagyjuk a reklámokat, így megkönnytjük neked, hogy arra koncentrálj, amit épp csinálsz és lehetővé teszi, hogy az egész weboldalt felhasználjuk a szolgáltatás érdekében. Ha hiányoznának a hirdetések, biztosak vagyunk benne, hogy máshol könnyen rájuk találnál.

Szinte az összes többi kívánságlista oldalt vagy közösségi oldalt hirdetők üzemeltetnek. Arra buzdítanak, hogy add meg az adataidat, így ők eladhatják azokat. Néhány esetben, még a barátaidat is megkereshetik az oldal szolgáltatói, hogy még több adatot gyűjtsenek rólad. Olyan adatokat, amelyeket nem akarsz magadról megadni.

Mi úgy gondoljuk, hogy begyűjteni az adataidat és közösségi kapcsolataidat eladás céljából nem etikus és távol áll az adatvédelemtől. Sok oldal azért teszi ezt, hogy így egy névlegesen "ingyenes" szolgáltatást nyújtson neked, miközben súlyos árat fizetsz azzal, hogy az alapvető jogaidtól foszt meg. Mi hiszünk benne, hogy van ennek jobb módja is.

Tudj meg többet a reklámmentes politikánkról " A WishSimply-nél nincsenek reklámok" című fejezetben

Egy jobb út

A technológiai fejlődés olcsóbbá tette a számítógépeket, és számos felhőalapú számítástechnikai rendszert hozott létre, amelyek alacsony áron kínálnak szolgáltatásokat. Mi már elég régóta fejlesztjük ezt a szolgáltatást, és nincs sok forrásra szüksége a működéshez. Kevés költséggel is hatékonyan működik.

Természetesen a működésnek, a karbantartásnak és a további fejlesztéseknek van költsége. Ezen okból kifolyólag, bevezettük azt a lehetőséget a cégeknek, hogy a szolgáltatást hozzáadják a saját webáruházukhoz egy kevés díj ellenében. Az ebből származó összeget az előbb emltett kiadások fedezésére költjük, hogy így az egyéni felhasználóknak inygenes maradjon az oldal.

A szolgáltatás hozzáadása más oldalhoz egy egyszerű és korlátozott API-val működik, amely semmilyen módon nem veszélyezteti a felhasználók adatait.

Tudj meg többet a cégeknek készített ajánlatunkról a "Hogyan tud a WishSimply ingyen reklámmentes szolgáltatást biztosítani?" részben

Hogyan működik a WishSimply?

Miután bejelentkezel az oldalra, egy varázsló 3 egyszerű lépésben megmutatja neked, hogyan tudod használni a szolgáltatást. 1)Kívánságokat adsz hozzá a listádhoz, 2)kitöltöd az események és listák részleteit, és 3)megosztos a listádat a barátaiddal. Te választod ki, hogy a megosztás emailben vagy közösségi oldalon keresztül történjen. Az esemény vagy lista részletei magukban foglalhatnak képeket, dátumot, nevet, típust, szöveges leírást, stb. azonban ennek szinte minden része szabadon válaszható. Ugyanez igaz a kívánságokra is. Szabadon hozzáadhatod őket az oldalhoz, és csak egy minimális mennyiségű információt kell megosztanod a termékekről ahhoz, hogy nyomon követhető legyen, és hogy a barátaid kiválaszthassák.

A barátaid szinte ugyanúgy látják a listádat, mint te. Az egyetlen különbség az, hogy nem változtathatnak rajta, csak megjelölhetik, ami teljesült, és csak azt a listát láthatják, amit megosztottál velük.

Azok, akiket meghívsz az oldalra, egy személyes üzenetet kapnak tőled (ha begépeltél egyet) és egy egyedi linket az oldalra. A linkre rákattintva közvetlenül a listádhoz vannak irányítva egy rövid bemutatkozás kíséretében.Azután elkezdhetik használni a szolgáltatást, két egyszerú lépéssel, ami két kattintást foglal magában. Egy kattintás egy képre, a másik egy gombra. Ez minden! Nem is lehetne egyszerűbb. Az oldalt mindenki könnyen használhatja, kisgyerektől az idősekig.

A weboldal asztali számítógépen, laptopon vagy legfeljebb 10"-os kijelzőn működik legjobban, de nem az annál kisebb kijelzőkön. A kis kijelzős készülékekhez a mobil alkalmazás használható, ahol a nézet és a folyamatok optimalizálva vannak.

Wishsimply features

We are developing WishSimply continuously

This means that we are still bringing in quite much features, at the same time when we are growing. occasionally there might be some bugs or short maintenance breaks, but in generally we have managed to keep our uptime very high (over 99% in the last two years). All the basic features have been already in the place for more than a year, and one Christmas and numerous other parties have been carried away successfully.

There is separate page that will list the main features. That page is also tracking feature usage and encouraging users to try out those features by showing users knowledge percent in the top of the site. In many cases applications or services have more features than users will know. We want to help our user every way to use full potential of the service. Below here are listed the most visible features and some future plans.

Existing Features

 • Make and delete lists
 • Add and delete wishes (with names, images, value, amount and description)
 • Mark wishes purchased and undo the purchase marking
 • Login to the service with facebook and google+ account
 • Share lists with email or make then public
 • Notification management (get notified instantly/daily or not at all, of any action happening on your lists)
 • Discuss over list/event or wishes
 • Card view and table view
 • Lists printing
 • Mobile apps for iPhone and Android
 • Wish button for shops
 • Bookmarklet
 • Surprise me
 • Co-admin for the list
 • Wish button for browsers

Coming soon

 • Improved invitation messages
 • Wish button plugins for shops
 • Site improved for mobile users

Planned features

 • New mobile app for new platform
 • Gift ideas (no ads, own shop or affiliates, but ideas)
WishSimply don't have ads

WishSimply does not sell ads, show banners, send spam or sell your user data to 3rd parties.Not now, and not in the future. This is not an empty promise, but one that we will hold with Finnish stubbornness. If the only option were to close the service, then we would close it rather than betray our promise.

We also think that ads are intrusive and distracting. They take your focus off the task that you should be doing, and they occupy big parts of the best spots in web pages, reducing dramatically the useful screen area. When we leave ads out, we can offer you a better service by letting you focus on what you are doing and by allowing us to utilize the whole page area for the purpose of the service. We don't like ads either, and that was one of the reasons we built this service in the first place. Should you miss the ads, we are sure you will easily find them elsewhere.

Almost all other wishlist services or social networks are run by advertisers. You are encouraged to provide your data so that the service provider can sell it. In some cases, even your friends are exploited to help the service provider get more complete data on you. Data you didn't want to disclose yourself.

We think that collecting your data and your social connections and then selling them is unethical and far from respecting your privacy. Many services are doing this in order to offer you a nominally "free" service but are making you pay dearly by eroding your fundamental rights. We believe there is a better way.

The service will be developed further, and some things will change in the future, but this is one of the fundamental ideas behind this service that will not change. We know that many currently popular services have also started as ad-free services, and later changed that. However, we are different, and we are making this promise here. The service will remain ad-free and your data will never be sold.

Read more about our solid business plan to keep the service up and running.

How can WishSimply provide this service free without ads?

We are providing this service free for individuals as the operation costs are planned to be covered by the payments from companies.

We are very open about this as we understand that there are no free lunches, and in order to convince people that we are able to provide this service for free for individuals, we need to have a sustainable business model that will allow us to do so. We have it. Please read on to find out.

Why companies will love this

First of all, all shops like to have a wishlist functionality, since it is a very powerful tool to help them sell their products. If somebody adds an item to his or her wishlist, it will have a conversion rate above 50%. So there is a big incentive for shops to include wishlist buttons in their service. They will get sales and potentially also new customers from outside of their normal focus groups.

In some web shops, there are wish buttons even though the wishlist functionality is severely lacking. This just shows that there is lot of demand for them, as poor implementations are popping up.

-> Shops have a demand for wishlists.

Second, users will love this service. It won't bury them under ads. It offers a nice and clean user interface and smooth processes. It is not bound to any particular shop and does not restrict users' wishes to specific selections, but is open to the whole world. It grows with the user from childhood to seniority. It respects users' privacy like no other, by not sharing their data with anyone. Communication to the service is also SSL protected so that nobody can monitor it from the outside. So, it is quite safe to use.

With these features, this service is unique in its offering. (Who wouldn't prefer a Facebook that didn't show ads and didn't own and share your data as it likes?) This service will give users exactly what they want, without any strings attached.

-> Users will love this service.

Third, as users will love this service because it has a clean offering and no strings attached, it is also easy for companies to associate with it. WishSimply is an independent service not affiliated with any other actors in the market. There is no need for any legal agreements or anxiety over what WishSimply will do with the data of their customers. We won't do anything, nada. So it is safe to proceed.

-> Shops don't have problems associating with us

Fourth, we are running this service as a cloud service so cheaply that no shop can match it with a service of their own at the same cost that would be even close the features and the scope that we can offer.

-> The service is very affordable for shops

Fifth, we don't have a shop of our own inside the wishlist service, nor do we have targeted ads, and we are not going to do it in the future, either. This way, we do not threaten the business of the shops that are using us. We understand that this is one of the corner stones of this service, and again one of the things that differentiate us from other services in a fundamental and unique way. Think about it yourself - how many shops would want to direct their customers to another service that would be competing with them? None, and that is why we are not doing it, and we commit to not doing it in the future, either. We have a clear and viable plan for monetizing this service that is laid out here. We follow that plan, staying as a utility for users and shops. We are concentrating on making one thing well - a wishlist service.

-> we don't threat shops like other actors do

With all of these features, we have a unique killer service that is going to sell well as soon as we get bit steam on it.

Who created WishSimply?

It was created by a small group of experts: a designer, coders and a business manager. Altogether, 11 persons have contributed to it over the past few years. Originally built for personal use, it was made public after years of development so that friends of friends could also enjoy it.

Contact

The main driver behind this project has been Juha-Pekka Laesvuori, and if you would like to contact someone at WishSimply, please email us at [email protected] or call +358442025450 (GMT 08:00-20:00). We are very busy building WishSimply, so the email approach would be very much appreciated. We might not be able to respond to every email, but all will be read.

If you decide to give us a call, we might be busy or unable to answer. In that case, send us an sms message or an email.

For any press inquiries about WishSimply.com, please send an email to [email protected]

Thanks Ello!

When we wrote our About Us section we were inspired by ello.co that had put many things in it exacly like we thought, but taking them up better than what we could have done. We had our no-ads and do-not-sell-users policies place already in february, but many things were still untold. Now they are also in place, so thanks ello!

Használja ezt az oldalt minősül elfogadod a Felhasználási Feltételek, valamint az Adatvédelmi Politika. © 2013-2019. Iteco Oy. Minden jog fenntartva.