Hozzájárulás


kívánságlista wishsimply szurikáta közreműködés

Fordítások

Ha szeretnél segíteni nekünk a weboldalt egy másik nyelvre lefordítani, vagy van javaslatod egy jobb fordításra, nagy örömmel fogadjuk!

Online is megteheted a fordítást segítő szerverünkön új fiók használata nélkül.

Ha csak egy szövegrészt szeretnél javítani

  1. jelöld ki és másold azt a szövegrészt az oldalról, amit javítani szeretnél,
  2. látogass el a fordítást segítő szerverünkre és válaszd ki a kívánt nyelvet,
  3. illeszd be a kimásolt szövegrészt a kereső mezőbe (a bal alsó sarokban),
  4. nyomd meg a keresést és azután
  5. gépeld be a javaslatodat az aktuális fordítás alá és kattints a 'suggest' gombra.

Ha többet szeretnél fordítani egy szövegrésznél

Válaszd ki a kívánt nyelvet a fordítást segítő szerveren és kattints a 'Continue translation' gombra. Azután folytasd a fordítást amilyen hosszan vagy röviden szeretnéd!

Legközelebb amikor frissítjük az oldalt, a javaslatodat valószínűleg belevesszük.

Terjessz minket!

Közösségi média

A kommunikáció nagy része ma a közösségi médián keresztül történik. Ez a te érdekképviseleted, ami segít majd másoknak is hallani erről az oldalről. Tweetelheted vagy megoszthatod üzenetben a blogposztjainkat, a Facebook, Twitter vagy Google Plus bejegyzéseinket.

Híroldalak

Egy másik fontos terület ahol jól jöhet a segítséged, a híroldalak bejegyzései. Ebbe beletartozik a Slashdot, Reddit és bármi más olyan oldal, ami eszedbe jut-különösen a saját nyelveden. Jó lenne, ha posztolnának a WishSimply-ről, és ebben neked is részed lehet!

Egyebek

Ha szeretnél az oldalhoz bármilyen más módon hozzájárulni esetleg javítani a szolgáltatáson, vedd fel velünk a kapcsolatot ezen keresztül: contact form. Kíváncsiak vagyunk a felhasználóink visszajelzésére és javaslataira.
Az oldal használatával Ön elfogadja felhasználási feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat. 2013-2017. Iteco Oy. Minden jog fenntartva.